Free shipping in Romania on all orders.

Dacă nu sunteți mulțumit(ă) de comanda dvs. din orice motiv, vom accepta returnarea articolelor care sunt în stare noi, nefolosite, cu etichetele originale atașate și atunci când sunt însoțite de un formular de retur Renè original. Articolele returnate nu trebuie spălate, purtate sau modificate. Nu acceptăm returnări de costume de baie, în cazul în care sigiliul de igienă a fost rupt sau îndepărtat.

Această politică de returnare nu afectează drepturile statutare pe care le puteți avea în temeiul legislației în vigoare, inclusiv dreptul dumneavoastră statutar de retragere sau garanția dumneavoastră statutară.

Creditul pentru articolul(ele) returnat(e) va fi rambursat înapoi în contul dvs. în aceeași formă de plată în care a fost primit, cu excepția cazului în care se specifică altfel in formularul completat. Veți primi un e-mail care confirmă finalizarea procesării returului.

Pentru returnarea sau schimbul de mărfuri achiziționate online pe https://renethebrand.com. Toate returnările sau schimburile de comenzi online, trebuie returnate în termen de 30 de zile calendaristice din ziua în care primiți livrarea. Dacă comanda dumneavoastră este expediată în mai multe livrări, veți avea la dispoziție 30 de zile calendaristice din ziua în care primiți ultima livrare pentru respectiva comandă.

 

PRIMA OPTIUNE - DUPA FORMA

- Pentru returnarea sau schimbarea prin formular, vă rugăm să urmați următorii pași:

- Completați informațiile solicitate în formularul de retur obtinut prin completarea forularului de contact pe pagina https://r-rene.com/pages/contact, cu mesajul “Formular Retur” sau accesand sectiunea "Livrare & Retur" si apoi accesand "Formular Retur & Schimb".

- Împachetați-vă marfa în siguranță, asigurându-vă că includeți formularul de retur. Vă rugăm să încercați să utilizați cutia și materialele originale.

- Returnează-ți coletul cu opțiunea de livrare aleasă la „Strada Bucur, Nr. 18A, București, Sector 4, România, Cod poștal: 040292” și notează la detalii „comanda de retur (numărul tău de comandă).

Returul dumneavoastră va fi procesat în maximum 14 zile lucrătoare. Vă rugăm să rețineți că, dacă ați solicitat un schimb, o rambursare a articolului va fi rambursată în contul dvs. bancar scris în formularul de retur.

Sunteți responsabil pentru ambalarea, etichetarea și expedierea corectă a produsului dumneavoastră către noi la Renè The Brand. Vă rugăm să păstrați dovada livrării ca garanție pentru expedierea dvs. Vă rugăm să rețineți că, costul este suportat de client pentru serviciul de curierat sau de expediere pentru returnarea articolului dvs.

În cazul în care un articol ne este returnat într-o stare necorespunzătoare, este posibil să fie nevoie să vi-l trimitem înapoi și toate costurile de expediere vor fi suportate de client.

Dacă ați pierdut formularul de retur, vă rugăm să contactați asistența pentru clienți la support@renethebrand.com, astfel încât să vă poată trimite un e-mail altul.

 

Dacă aveți întrebări ne puteți contacta:

La telefon: +40 731 306 260

Prin e-mail: support@renethebrand.com

Vizitând această pagină de pe site-ul nostru: https://renethebrand.com/pages/contact